Stacks Image 280
Malegruppe

Gruppen som går tilbage til 2006 maler selvstændigt og uden egentlige opgaver/ øvelser med mindre man ønsker det. Den enkelte rådgives i farve, komposition, motivvalg mm.
Mødes 1. tirsdag el onsdag i hver måned kl 13-16 eller 16–19. Vi aftaler fra gang til gang. Pris 300 kr pr dag. Inklusive materialer. Med kaffe og kage. Man tilmelder sig fra gang til gang. Åben for nye.


Søndags maledage

Mødes på aftalte søndage kl 10 -16. Pris 600kr inklusive materialer.
Kurserne tager udgangspunkt i oliemaleri og delvist min egen teknik og udtryksform kombineret med en fri og spontan malelyst…
Se evt. kursusbeskrivelse under Sommerkursus Læsø..

Kontakt mig på mobil 3025 0647 eller mail lene@wiklund.dk for tilmelding eller for at høre mere.

Stacks Image 138
Ny Gruppe/
Maleri og meditation

Med baggrund i kunstterapien vil vi i denne gruppe fokusere mere på os selv end på selve billedet. Vi vil starte med en lille meditationsøvelse til musik. Evt snakke lidt om hvad der rører sig i vores liv ligenu. Jeg kommer med et oplæg/øvelse/motiv etc..Vi maler på halvstore lærreder med akryl og olie til musik og til stilhed. Nogle gange på tid, med lukkede øjne, med venstre eller begge hænder..kort sagt vi søger indad i en legende undersøgende proces..vi accepterer alle udtryk som lærerige spejlbilleder.
Vi slutter af med en lille snak om billedet/ os selv i billedet.. og en meditationsøvelse til musik.
Mødes en aftalt
søndag hver anden måned. Kl 10-16. Pris 650 kr inkl. materialer. Kaffe/te +kage. Max 4 deltagere.